Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"El castell de Montjuic està oblidat per l'Ajuntament de Barcelona"

Imatge del castell de Montjuïc, on el Govern havia previst inicialment ubicar el Memorial Democràtic.

Imatge del castell de Montjuïc, on el Govern havia previst inicialment ubicar el Memorial Democràtic. / JOAN CORTADELLAS

El castell de Montjuïc està oblidat per l'Ajuntament de Barcelona, a més de les denúncies per assetjament sexuals que estan patint algunes de les dones que treballen per aquest sector.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

L'única forma que tens per arribar al Castell de Montjuïc és amb el funicular des de Paral·lel, que et deixa a mitja muntanya, o amb l'autobús 150 des de Plaça d'Espanya. El problema arriba quan el Funicular de Montjuïc tanca durant 6 mesos aproximadament per obres, però hi ha una línia especial d'autobusos que fa el mateix horari. 

En canvi, el bus 150 és una línia nefasta; si no falla l'autobús, fallen molt els horaris i l'espera per al pròxim són entre 15 o 20  minuts. En aquesta zona no hi ha molta claredat, està totalment sola i  els carrers també estan buits. A part d'això, hi ha alguns fanals que  no s'encenen i fa molta por caminar per la muntanya.

L'Ajuntament ha de fer alguna cosa; fer que el bus 150 passi amb més freqüència, allargar l'autobús 55 que finalitza a Plaça Dante (i gairebé no hi puja ningú) o que la policia patrulli aquesta zona, així podrem estar més segurs.

Participacions delslectors

Mésdebats