Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

I ara ploren, els que ens han robat La Rambla?

zentauroepp55413164 rambla201017174633

zentauroepp55413164 rambla201017174633 / ELISENDA PONS

Gabriel Picó Benet

Durant molts anys, La Rambla ha estat segrestada per una comunitat d'especuladors a qui tant se'ls en fot la resta de veïns de la ciutat. Lloguers desorbitats, servei de baixa qualitat, preus abusius per a visitants que sols s'hi asseuran un cop a la vida, gentrificació... Tota una economia extractiva aliena a la innovació, la col·laboració amb la cultura, el veïnat, entitats culturals i Administració pública. Ens l'han robada, ens han expulsat i li han xuclat la sang fins convertir-la en un decorat de cartró pedra sense ànima.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Establiments i activitats que donaven vida a la Rambla abans que aquesta genteta la 'descobrís' han hagut de tancar ja que no s'ajustaven al model de diner ràpid i fàcil al que s'han abonat propietaris, grans cadenes de franquícies i altres inversors corporatius a qui tan se'ls en fot posar o treure diners a una ciutat o una altra, mentre n'obtinguin benefici ràpid.

I ara demanen ajuda? Quina barra, quin egoisme... 

M'oposo a que l'Ajuntament o qui sigui es limiti a gastar diners per reviure aquesta Rambla nefasta. Matem el llop d'una vegada. Abans de moure un dit a favor d'aquests plora-miques, s'han de d'exigir contrapartides en forma d'esponjament comercial i diversificació d'usos: cultura, comerç de barri, lloguers limitats pels locals comercials, habitatge assequible per als ciutadans de Barcelona, etcètera.

Participacions delslectors

Mésdebats