Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Ni Catalunya es cap colònia ni Espanya és un país totalitari

zentauroepp40403622 irene guszman  15  wearing a spanish flag on her shoulders a171220114717

zentauroepp40403622 irene guszman 15 wearing a spanish flag on her shoulders a171220114717 / Emilio Morenatti

Com crec que aquest sí que és un dels dret bàsics de tot ciutadà, m'agradaria dir-li al senyor Gil que jo de sectari no en tinc res; jo només sóc un ciutadà observador de la realitat que ens envolta i que, com demòcrata, tinc dret a opinar de qualsevol tema des del més absolut respecte.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Ara bé, com que jo sóc un ciutadà que la única cosa que vol es viure dignament, m'he vist amb la situació d'opinar envers les declaracions de l'insigne economista, ara cert és que potser no he apamat prou que a algú com vostè li pugui ofendre.

Per la cual cosa prego em dispensi: no habia caigut que els nacionalistes tenen una pell mol fina; ara bé, ni vostè ni ningú em donarà lliçons de catalanisme, ni molt menys de democràcia, amb tot el que aquesta paraula tan sagrada comporta.

I una darrera observació: llegeixi una altra vegada en què consisteix el dret a decidir, doncs crec que no ho té gaire clar. Ni Catalunya es cap colònia ni Espanya és un país totalitari; si així fos, ni vostè ni jo podríem opinar aquí.

Participacions delslectors

Mésdebats