Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Dones de l'Iran, un exemple de resistència i de fortalesa

aguasch50335690 iranian women attend iran s world cup asian qualifier agains191011184624

aguasch50335690 iranian women attend iran s world cup asian qualifier agains191011184624 / WANA NEWS AGENCY

El partit de fa uns dies de la selecció iraniana contra Cambodja va ser un nou exemple de resistència i de fortalesa de les dones d’aquest país.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Tot i que inicialment he sentit ràbia contra les lleis d’un país que considero que oprimeixen fortament a la dona en molts aspectes de la seva vida, m’he emocionat en veure les imatges i en llegir les seves paraules, plenes d’esperança i felicitat. Mares, filles, però també fanàtiques al futbol i al seu país. Tot i les restriccions, continuen lluitant per canviar l’status quo i demostrar del que son capaces. 

A més, crec que el gest dels mateixos futbolistes representa de nou una gran mostra de respecte, on el sexe oposat és capaç de veure i agrair tot el que aporten les dones, en aquest cas en un partit de futbol que, sense la seva presència, hagués estat gairebé mancat d’afició.

Certament és un petit pas molt lluny del que jo entenc com a acceptable, però aquell dijous hagués donat qualsevol cosa per poder ser a les grades amb elles. 

Participacions delslectors

Mésdebats