Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La divisió de l'independentisme per culpa d'ERC

whatsapp-image-2019-02-14-at-085935

whatsapp-image-2019-02-14-at-085935

Sergi Cebrià parla de l'atac de seny que ha de tenir Junts per Catalunya, segons ell encara Convergència -lamentable, el seu tarannà mesquí-, en relació amb l'acord a la Diputació de Barcelona.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

ERC s'ha dedicat a dilapidar per activa i per passiva la unitat de l'independentisme, advertits insistentment per l'ANC i per Òmnium. Han fet cas omís sempre de cara a la unitat d'acció. Han aconseguit ser primers a l'Ajuntament de Barcelona amb el seu candidat octogenari i, de què els ha servit? De res. Ada Colau, de nou a la primera corporació municipal del país.

Aquesta desunió promoguda des d'Esquerra, clarament, ha donat ales en tot moment i des de sempre a l'oposició reaccionària del 155 -Cs, PP i PSC- i fins i tot als Comuns de la Colau -indefinits per definició i reus de la dreta de Valls-. Sempre volen treure rèdit electoral de la presó injusta del seu president, l'Oriol Junqueras, però arriba un moment que deixen de banda l'interès general del país -de Catalunya- i només tenen com a objectiu ser capdavanters a tota costa.

Ja es comença a pensar que els interessa fins i tot que el pobre del Junqueras segueixi injustament empresonat per aconseguir bons resultats electorals, però a més, ridículament infructuosos... Això és una política equivocada de totes, totes, perquè és "pa per avui però fam per demà".

ERC s'ha de deixar de protagonismes absurds que no porten enlloc. El proper pas serà, com el vicepresident Aragonès ja va apuntar en algun moment, transformar-se en polítics autonomistes per deixar Catalunya tirada al primer marge que trobin... Encara som a temps de fer que els d'Esquerra tinguin un atac de seny, tal com diu Sergi Cebrià, per recompondre la unitat d'acció de l'independentisme i es pugui culminar així d'una vegada per totes l'aspiració perenne de mig -o més- país català i de l'ANC i d'Òmnium, que només volen el millor per Catalunya.

Participacions delslectors

Mésdebats