Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

El desvergonyiment de Celaá

zentauroepp47957519 celaa consejo ministros190430133916

zentauroepp47957519 celaa consejo ministros190430133916 / JOSE LUIS ROCA

El que em faltava per sentir. Ara resulta que les accions protagonitzades per les ordes ultres també són responsabilitat de l'independentismeIsabel Celaá, portaveu i ministra d'Educació i Formació Professional del Govern central així ho ha dit. Com es pot tenir el cinisme i la hipocresia de fer aquesta afirmació, quan és notori que la ultradreta campa per tot el territori amb 'patente de corso'.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Senyora ministra, una cosa són les accions vandàliques d'una minoria -la qual cosa condemno rotundament- i una altra de molt diferent i que no té res a veure amb l'independentisme és la impunitat amb què actuen els nostàlgics del feixisme mentre els que els hi haurien de parar els peus miren cap a una altra banda, o el que és pitjor, hi estan en connivència.

Pel càrrec que ocupa i la responsabilitat que li és inherent hauria de tenir la decència d'evitar manifestacions que no fan altra cosa que crear estats d'opinió interessats que en absolut es corresponen amb la realitat.

Participacions delslectors

Mésdebats