Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Tota una vida sent feminista

zentauroepp47267613 lorenzo190308131300

zentauroepp47267613 lorenzo190308131300 / Miguel Lorenzo

Sóc feminista des d'abans de saber-ho.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Vaig néixer i créixer a una família monoparental ara fa 50 anys, amb tres germans nois i una mare educada per ser masclista. Amb aquest panorama vaig treure la supervivència com a dona des del primer minut.

Avui, encara que cansada, continuo lluitant, la diferència està en el fet que ja no em sento sola: avui som moltes i molt a poc a poc anem aconseguim que ens escoltin. Espero que arribi el dia que no calgui un dia de la dona.

A la meva primera néta li vaig escriure: "Ja ets aquí! Has arribat un mes abans del previst i això em fa pensar que seràs una dona forta i segura, capaç de decidir per tu mateixa, una dona empoderada que mai més hagi de sentir por, vergonya, menyspreu, vulnerabilitat pel fet de ser dona, sinó que senti orgull, reconeixement, satisfacció pel fet de ser-ho. Que tu petita Zoe siguis el puntal de totes les dones valentes que van escollir viure la vida a la seva manera, passant per les quatre generacions que jo recordo i en formo part".

El segle XXI és i serà Feminista.

Participacions delslectors

Mésdebats