Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

La deshonestedat d'Ada Colau

zentauroepp48647602 barcelona  15 06 2019  barcelona   ada colau y su regidores 190615200707

zentauroepp48647602 barcelona 15 06 2019 barcelona ada colau y su regidores 190615200707 / JORDI COTRINA

A les darreres eleccions municipals vaig votar a l'Ada Colau, tal com també ho vaig fer a les del 2015. Ara bé, veient el que va succeir en la constitució de l'ajuntament de Barcelona, me'n penedeixo absolutament, i si ara es tornessin a celebrar, òbviament no li donaria el meu suport. Com pot ser que un partit, suposadament d'esquerres, per aconseguir l'alcaldia de la capital de Catalunya, accepti els vots de dos partits que van recolzar el 155, i un d'ells, a més, pacti amb la dreta més extrema per aconseguir ajuntaments i parlaments autonòmics? Què ens hem begut l'enteniment?

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Després de tot el que està passant amb els diferents pactes per constituir els ajuntaments de tot el país, m'adono que l'esquerra ja no és l'esquerra amb qui confiava i que la dreta cada vegada és més de dretes, apartant-se dels seus tradicionals valors conservadors. Pel que es veu, ara és més important considerar-se com a nacionalista català o nacionalista espanyol -ara se'n diu unionista-, que no pas ser d'esquerres o de dretes. En conseqüència, proposo que per exercir la política s'hauria de fer abans un curs d'ètica i aprovar-lo amb nota.

Participacions delslectors

Mésdebats