Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Demano la dimissió de Sáenz de Santamaría

zentauroepp40558630 la vicepresidenta del govern espanyol  soraya s enz de santa171016112325

zentauroepp40558630 la vicepresidenta del govern espanyol soraya s enz de santa171016112325 / Roger Pi de Cabanyes

Des d’aquest espai del diari, com a ciutadana d’Europa, d’Espanya i de Catalunya, demano la dimissió immediata de la vicepresidenta del Govern, la senyora  Soraya Saenz de Santamaría.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Hi han molt motius per a demanar aquest dimissió des de fa molt de temps, però la cirereta del pastís pe a demanar-la és la seva reacció airada, agressiva, gens competent ni mínimament educada ni política (el president del Govern espanyol es deu haver hagut de mossegar la llengua però si més no ha guardat les formes) en relació la posada en llibertat del nostre president a Alemanya per un dels delictes que els jutges espanyols li imputaven.

Voldria que tots els demòcrates espanyols i catalans siguin de qualsevol partit o color se sumessin a la meva petició, que prové d’una persona que no pertany a cap partit polític ni entitat sobiranista.

Perquè a aquesta senyora, és la única sortida que li queda per quedar mínimament digna, després d’una tan nefasta gestió. I si ella no vol dimitir, aleshores, també per dignitat, l’hauria de cessar el cap del Govern espanyol, el senyor Mariano Rajoy.

Participacions delslectors

Mésdebats