Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Dediquem moltes hores al mòbil, però no sabem com protegir-nos d'ell

bbvaia

bbvaia

Dediquem als telèfons mòbils una mitjana de dues hores d'atenció diària. Però són poques les persones que saben quin és l'ús i la configuració necessària per a protegir la nostra informació.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

La gran majoria som simples clients, individus passius. A través de la informació que extreuen de nosaltres, el disseny i la configuració capten la nostra atenció i influeixen en el nostre pensament i comportament, per treure de nosaltres el màxim benefici. 

I és que tota aquesta tecnologia no ha vingut acompanyada d'ensenyament tècnic ni de reflexions crítiques entorn el seu ús. A partir d'aquí, ens hem de plantejar si és important establir relacions que no siguin dependents amb qualsevol tecnologia.

Apostant per socialitzar el coneixement tècnic, disminuir el temps total que li dediquem i, per descomptat, apostar per aplicacions alternatives que ofereixin una millor seguretat i que no responguin a interessos econòmics. 

Participacions delslectors

Mésdebats