Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Per a un nen gai de 13 anys, 'maricón' és un insult

alaska-y-mario

alaska-y-mario

Fa uns dies, l'Alaska i el Mario Vaquerizo van ser entrevistats en un programa de ràdio juvenil. Allà, van estar discutint sobre el llenguatge. En concret, sobre els termes 'maricón' i 'mariconez'. En un moment determinat, el Mario va dir que li agradava que li diguessin 'maricón' i que no considerava aquesta paraula com un insult.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

A mi el que m'agradaria saber és com un home famós, ric i casat amb una dona pot determinar quines paraules són o no són ofensives. Potser per a ell no és un insult. Però creieu que a un nen de 13 anys li farà la mateixa gràcia que li diguin 'maricón'? Tenint en compte que, de mitjana, gairebé 50 joves LGTBI es suïciden a Espanya cada any i d'altres 950 ho intenten, segons el director d'El Observatorio contra la LGBTfobia, jo diria que no.

Hauríem de tenir en compte que, per molt que no ens agradi i que ho vulguem canviar, encara hi ha paraules que tenen connotacions molt negatives en segons quins contextos.

Participacions delslectors

Mésdebats