Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Confiança total: Agraïment als professionals la sanitat pública

fcasals28037241 barcelona  barcelones   04 12 2014   cuaderno del domingo   190309135859

fcasals28037241 barcelona barcelones 04 12 2014 cuaderno del domingo 190309135859

Vull agrair públicament als professionals de la Sanitat Pública, i en particular als de l'Hospital General de Granollers, la seva gran professionalitat, correcció, amabilitat, comprensió i rigor.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

En primer lloc, als metges d'urgències que el dia 27 de maig em van acollir ràpidament en el mal tràngol que la vida m'ha presentat. Després, a tots els torns d'infermeria, sovint inversemblants per la seva durada i continuïtat: sembla que això de la nova Llei del Marcatge Horari per a tota mena d'empreses no es contempla en la Sanitat Pública... Anem bé, precisament on més li dol. Aquí es fa els ulls grossos donant-los una moratòria que l'Administració, davant les retallades previstes, no té més nassos que aplicar. És clar, d'algun lloc han de treure els diners que necessiten per a totes les seves batalles d'identitat des d'un costat i des de l'altre i per veure qui la té més grossa. 

Però segueixo. Agraeixo també a tot l'equip de neuròlegs capitanejat per la doctora Cocho i al de pneumòlegs, amb la doctora Galeano al capdavant, que s'han ocupat i preocupat pel meu cas sense escamotejar ni un bri dels recursos que tenen al seu abast, donant-me notícies clares i concises sense embuts, fins a arribar a la conclusió final.

I, per descomptat, a tot el personal que s'ocupa dels trasllats interiors a l'hospital i als tècnics d'ambulàncies.

Ara passaré a les mans dels neurocirurgians, neuròlegs, oncòlegs i, posteriorment, pneumòlegs, de l'Hospital Clínic de Barcelona, on estic segur que seguirà la mateixa tònica, perquè comencin amb les operacions. The show must go on. No tinc gens de por, només una grandíssima confiança que he dipositat totalment en ells de forma voluntària, perquè vaig començar el procés via sanitat privada però posteriorment vaig canviar a la pública. Com acabarà és un enigma. Sóc molt conscient que la medicina avança constantment i mai pot ser una ciència exacta. Acabi com acabi, estaré sempre agraït a tots els professionals que m'han atès. 

Vull acabar fent una crida a tota la classe política d'aquí i d'allí, que desgraciadament no mostra massa classe ni altura de mires, perquè deixin d'una vegada de mirar-se-la els uns als altres i es posin a treballar, que ja va sent hora, pel que és important per a la població i deixin per a més endavant tota la resta fins que hagin madurat una mica. Esperem que s'hi arribi a temps i no s'acabin de carregar el poc que encara funciona, a contracorrent, i gràcies a l'esforç, el valor i la dedicació de tot el personal de la Sanitat Pública.

Participacions delslectors

Mésdebats