Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Catalunya reaccionarà per la sentència de "la manada"?

zentauroepp42442913 barcelona  08 03 2018 huelga feminista el dia de la mujer  m180426143152

zentauroepp42442913 barcelona 08 03 2018 huelga feminista el dia de la mujer m180426143152 / FERRAN SENDRA

Hem sabut que la sentència de "la manada" sentenciava a 7 anys de presó a aquells joves sevillans que van violar en grup una noia de Madrid.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Com sempre, la justícia espanyola es queda curta i escassa. Escassa perquè sempre van en contra del sentit comú de qualsevol persona humana. Com pot ser que la justícia dicti una  sentència i que tot els país surti a protestar per l'anomenada sentència? Crec que quan la majoria de persones surten al carrer per demandar el dret a ser protegides i la justícia no canvia de direcció,  alguna cosa molt greu està passant, fins aquí tothom ho entén així crec jo, llavors perquè la justícia no és capaç de tenir el sentit comú de qualsevol persona?

A Catalunya va haver-hi una convocatòria del sector feminista gironí, encara que aquest sector estava desvinculat de les persones anomenades mascles. El feminisme està en un punt de retrocés per culpa de sentències com aquesta, sembla molt estrany que els jutges no vegin aquestes coses, i és molt fàcil de preveure que les dones al carrer a partir d'ara, estaran molt més insegures i desprotegides que no pas abans.

Si ets una dona i passeges per qualsevol lloc de Girona amb concentració de joves també amb manada ja sigui de dia com de nit, segur que has notat una falta de respecte una mica més gran que no pas fa un any; les persones que són maleducades ho seran sempre, però aquests joves precisament que sempre estan al carrer congregants sense treballar ni estudiar, segurament es veuen amb més poder gràcies a la  justícia. Estan molt més tranquils quan tracten a les dones com un objecte? Saben que realment la justícia no farà res al respecte si falten el respecte a alguna dona? Doncs sí. Són prou conscients que tenen el poder. 

Participacions delslectors

Mésdebats