Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

A Catalunya ens ho prenen tot i ningú se'n responsabilitza

zentauroepp41778091 madrid  25 01 18  comparecencia de la vicepresidenta del gob180125124621

zentauroepp41778091 madrid 25 01 18 comparecencia de la vicepresidenta del gob180125124621

Com hem arribat fins aquí? Quan va començar, realment, a sortir-se'n tot de mare? Quina és la responsabilitat que tenim des de Catalunya? (I no parlo només dels polítics que ens han dut fins aquí, sinó també de tots nosaltres com a ciutadans).  Algú s'ho pregunta? Que ens estan repriminint per totes bandes, està claríssim. Que estem perdent molts drets adquirits i guanyats amb molt d'esforç a partir del 1975, també està molt clar (només posat en dubte pels cecs d'odi vers el poble català, molts que ni hi viuen i per tant parlen des del desconeixement absolut; però molts que sí que hi viuen i ho coneixen però els pot l'odi i la recança, i aquests, és clar, son els pitjors).

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Els partits de la dreta espanyola està molt clar que continuaran l'escomesa, i no s'aturaran tan fàcilment... però nosaltres, estem realment fent-ho bé continuant amb l'absurda lluïta de banderes i l'estira i arronsa cec de planificació? Crec que és hora de reflexionar, de fer autocrítica d'una vegada per totes (tan necessària com primordial), veure on ens hem equivocat i tirar endavant d'una vegada. Que d'errors, malgrat costi admetre-ho, n'hem comès uns quants. I em dóna la sensació que ni PDECat ni ERC són capaços d'admetre'ls. I així, senyors, continuarem de cap al pou. I cada vegada més endins.

O és que no us adoneu que ens estan prenent la llengua i les institucions! Que ens ho prenen tot!

Participacions delslectors

Mésdebats