Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta oberta als partits catalanistes: "Esteu fent el ridícul"

jcarbo39353187 pascal puigdemont180707175508

jcarbo39353187 pascal puigdemont180707175508 / FERRAN NADEU

Carta oberta als partits catalanistes:

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Sembla ser que la situació encara no està prou embolicada. Ara resulta que us heu de barallar perquè, una vegada més, sou incapaços d'actuar de forma unitària i deixar de banda els interessos partidistes. No us sembla que ja n'hi ha prou?

Particularment, estic cansat de les vostres disputes de pati de col·legi. Considero que després de les experiències dels darrers anys, ja hauríeu d'haver madurat, perquè madurar és imprescindible per estar a l'alçada de les circumstàncies quan el moment ho requereix.

Sempre he tingut els meus dubtes sobre la classe política en general pel que fa als interessos de la ciutadania i, francament, esperava que a casa nostra la cosa fos diferent, però els darrers esdeveniments em confirmen que l'únic interès real és el què us afecta com a partit. 

Mentre que com a partits catalanistes no us plantegeu seriosament i, de forma definitiva quin és l'objectiu prioritari, no es va enlloc; i no solament no es va enlloc, sinó que, a més, es fa el ridícul. Vosaltres, no pas la ciutadania.

És inconcebible i gens intel·ligent tornar a caure en el mateix de sempre. Amb aquest procedir, que ja sembla genètic, l'únic que s'aconsegueix és donar arguments a aquells sectors que no solament estan en contra de l'autodeterminació, sinó que comparteixen la idea de vulnerar els drets i les llibertats fonamentals.

Més enllà de declaracions cara a la galeria, us ho heu plantejat honestament?

Participacions delslectors

Mésdebats