Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta d'agraïment a François Calvet i Bemoït Hamon

zentauroepp37000976 par09  paris  france   22 01 2017   french former education 170123164851

zentauroepp37000976 par09 paris france 22 01 2017 french former education 170123164851 / JEREMY LEMPIN

François Calvet, senador dels Republicans, en representació de la Catalunya Nord, i Benoït Hamon, exlíder del Partit socialista francès i important personalitat política de l'esquerra no jacobina ni dogmàtic, considero que es mereixen una carta d'agraïment pel seu compromís a favor dels presos polítics catalans i perquè a casa nostra es respecti la democràcia i els drets fonamentals.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

François Calvet, senador de la població del Soler (el Rosselló) s'ha mullat, personalment i políticament, a favor de Catalunya; François Calvet va afirmar a TV-3 que es considera català, francès i europeu, però que mai renunciaria a la seva catalanitat, ni que sigui per fortes pressions polítiques.

Benoït Hamon va ser la primera personalitat política que va derrotar i aturar l'espanyolista, oportunista i reaccionari Manuel Valls, a més també s'ha mullat pels presos polítics i està a favor del dret a l'autodeterminació dels pobles. François, Benoit, us agraeixo el vostre gest de dignitat.

Vosaltres representeu des d'òptiques ideològiques diferents una Europa digna, lliure i respectuosa de la diversitat lingüística i cultural.

Participacions delslectors

Mésdebats