Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta als polítics independentistes: "El poble català no vol el sacrifici de la vostra salut"

foto 3435552

foto 3435552

M'adreço a Jordi SànchezJordi TurullJoaquim Forn i Josep Rull per demanar-los que posin fi a la vaga de fam. Com a ciutadana d'aquest poble em sento en el dret d'exigir-los -sí, exigir-los- que tornin a alimentar-se ara mateix perquè el poble català els necessita forts, valents i serens per encarar un judici que serà llarg, dur, brut i injust.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Que el Tribunal Constitucional hagi emès un comunicat de mobilització i disculpa alhora al·legant la complexitat de la causa és el primer senyal de la derrota que se'ls prepara.

I és que la maquinària judicial, sobrada d'efectius i perversió, comença a encallar-se perquè veu venir l'aixecament de vel que efectuarà la justícia europea i, literalment, i em perdonin l'expressió, s'estan cagant a sobre.

La caverna mediàtica també podria anar greixant canonades, algun dia haurà de purgar tanta conspiració i mentida. I tornant als vaguistes, que tinguin present que al quinzè dia s'hi juguen els ronyons i el fetge, i ni el més miserable dels catalans mereix perdre la salut per una causa política, i menys per la lentitud d'un tribunal.

El poble català no vol el sacrifici de la vostra salut, volem que tingueu força per agafar-nos de la mà i portar-nos per aquest camí que hem començat, i si tornen a por ellos necessitarem força. Deixeu els dejunis per a les celebritats.

Participacions delslectors

Mésdebats