Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta al vicepresident del RCD Espanyol: "No condemnar el feixisme no és ser apolític, és ser covard"

aguasch46546999 graf8905  san sebasti n  14 01 2019   el entrenador del espa190116191656

aguasch46546999 graf8905 san sebasti n 14 01 2019 el entrenador del espa190116191656 / Juan Herrero

Benvolgut vicepresident del RCD Espanyol, Carlos García Pont,

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Creiem que deu estar al corrent del nostre malestar pels intolerables fets succeïts al camp del Villarreal. Li volem transmetre, en la seva qualitat de màxim representrant del club a Catalunya, el nostre total rebuig al comunicat que va fer el club a través de la seva página web.

Posar al mateix nivell, com es desprèn de l’esmentat comunicat, salutacions i càntics feixistes, amb d’altres tipus d’expressions, que ens agradin o no, són democràtiques, és una perversitat i una mala utilització dels fals apoliticisme que el club vol defensar. 

No condemnar el feixisme, no és ser apolític, és ser covard. Creiem i així ho hem manifestat abastament, que l’actual tesitura del club és la d’amagar el cap sota l’ala i de no encarar una problemática que ve de lluny. I que ens està convertint en més petits i en un reducte de falsos apolítics que no respecten a ningú i utilitzen el nostre club com a plataforma d’interessos indubtablement antidemocràtics i anticatalans. 

El nostre col·lectiu va signar junt amb la resta d’agents socials la campanya “Només en Blanc-i-Blau”, a fi de rebaixar la tensió a la grada. I vam complir els termes del pacte fil per randa. La gent marxa, senyor García Pont, el soci no renova o no ve a l’estadi perquè està fart i no perquè siguin favorables, o no, a determinades opcions polítiques; estem convençuts que l’afició de l’Espanyol és transversal absolutament i que no és apolítica, però que una minoria violenta es faci seu el club, és un altre tema.

O treballem, tots plegats, per fer-los fora o mai serem un referent social. El vídeo de no gaire més d’un minut, ha fet molt més mal del que vostès creuen. Li demanem valentia a fi d’anomenar les coses pel seu nom.

Per un Espanyol de tots i amb una imatge nítidament catalana.

Col·lectiu Blanc i Blau Roger de Llúria

Participacions delslectors

Mésdebats