Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Capella de la Misericòrdia: sembla evident que cal fer prevaldre la cessió al CAP Raval Nord

zentauroepp47457106 en imgenes190322201211

zentauroepp47457106 en imgenes190322201211 / ALBERT BERTRAN

Llegeixo que la Capella de la Misericòrdia seguirà sent del MACBA: a la comissió d’economia i hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, el PP, el PSC, Ciutadans, Demòcrates i el regidor no adscrit Juanjo Puigcorbé van votar (18 de març) en contra de revocar-li la cessió.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

La polèmica sorgida per resoldre si la Capella de la Misericòrdia s'ha de cedir per ampliar el MACBA o la construcció del nou CAP del Raval Nord, és d'un provincianisme que fa feredat. Si no volem fer riure, sembla evident què cal fer: prevaldre la cessió al CAP i deixar-se de romanços envers la 'urgència cultural' adduïda pels dirigents del MACBA, que reclamen més espai per tal de presentar al sofert contribuent -que és qui paga la festa- més i més esoterismes abstractes, instal·lacions oblidables i gargots fets a la babalà.

No acaba d'entendre's que en aquests moments del segle XXI, els països de la Unió Europea encara segueixin sotmesos a la imposició oficialitzada durant el llòbrec període de la Guerra Freda en els Congressos per la Llibertat de la Cultura en els quals la CIA establí que les arts figuratives pròpies de la civilització europea quedaven abolides, passant a ser substituïdes per les abstractes.

Qualsevol dia, constatarem que l'art del no-res, haurà estat desplaçat al món de les coses passades de moda, banals i ridícules.

Participacions delslectors

Mésdebats