Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Caminar per Collserola un diumenge pot ser una experiència angoixant"

dcaminal34908227 barcelona    03 08 2016      verano    ciclistas descendiend160808112222

dcaminal34908227 barcelona 03 08 2016 verano ciclistas descendiend160808112222 / JORDI COTRINA

Anar a caminar per molts indrets de Collserola un diumenge pot ser una experiència d'allò més angoixant. Hi ha pistes per on circulen multitud de ciclistes que no respecten la distància de separació, van a una gran velocitat i no frenen quan passen pel costat de gent passejant amb nens, com seria el més normal o el de sentit comú.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Encara no sé com és possible que en aquest parc de la ciutat de Barcelona no hi hagi indicacions de com s'ha de circular. Com és que no hi ha senyals que indiquin per on poden circular els ciclistes? Te'ls pots trobar per corriols estrets fent salts i posant en perill la integritat física de les persones.

Per què no hi ha unes normes clares i visibles? Com és que els fa tanta mandra posar límits, com passa a la ciutat amb els patinets? El que hauria de ser un dia tranquil a Collserola es pot convertir en un dia d'ensurts o pitjor, depenent de la sort que hom tingui quan surt de casa.

No hauria de ser així i el patronat hauria de fer el possible per no deixar la seguretat dels passejants a l'atzar i al sentit comú, que ja sabem que molts cops no funciona, i això ens allunya d'altres llocs d'Europa.

Participacions delslectors

Mésdebats