Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Cal un govern sense més dilacions

rjulve41933303 catalonia s ousted leader carles puigdemont  r  talks to the180206205317

rjulve41933303 catalonia s ousted leader carles puigdemont r talks to the180206205317 / THIERRY ROGE

Catalunya necessita urgentment un govern que governi per a tots els catalans. La situació ara ja s'ha convertit en insostenible. No hi poden haver més dilacions. Madrid ho boicoteja tot, com sempre, es creuen imperials. La Soraya Sáez de Santamaría es pensa que és l'emperadriu Sisí. S'han equivocat en tot, nosaltres també en algunes coses, ho hem de reconèixer i avançar, però els de la capital ibèrica segur que han quedat vacunats respecte al tema de Catalunya.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Crec que el president Puigdemont en aquests moments s'està equivocant; la millor solució per Catalunya, i per a ell, seria elegir un president al Parlament, que fos el president executiu i que ell fos nomenat conseller en cap, res ho impedeix i podria des de Brussel·les fer una activitat exterior i interior bona per a tots.

És una fórmula senzilla, que no podria ser objecte d'impugnació, almenys aparentment, no es prescindeix d'en Puigdemont, ens permet restituir el govern i avançar. Ser conseller en cap, crec que és un bon estatus per a ell i pels catalans que no volem pas prescindir de la seva presència i autoritat política.

Escolteu al poble, que el poble és savi.

Participacions delslectors

Mésdebats