Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

No cal baralla política, sí harmonia social

cmontanyes45040091 rivera180915170350

cmontanyes45040091 rivera180915170350 / Toni Albir

Ara no toca. El ciutadà no ho vol, això. José Montilla deia “fets, no paraules”. Això sí que toca.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Espanya no vol ni necessita pugnes dialèctiques entre polítics. En canvi, la seva ciutadania sí vol que des del Govern de la nació es solucionin els problemes, que són molts.

I afegiria que el govern actual de Pedro Sánchez està treballant i esforçant-se, a fi de complir amb el seu mandat. Mandat en què, des del primer dia, el president i els seus ministres estan posant entusiasme i rigurositat.

No s'hi val, senyors Rivera i Casado, amb les expressions i llenguatge que estan utilitzant front Pedro Sánchez. El país requereix en aquests moments fortalesa governamental, cordura parlamentaria i unitat d’acció. Preocupin-se de la feina que han de fer i no tirin pilotes fora.

Hi va haver una moció de censura, i el senyor Pedro Sánchez la va guanyar. Deixin, doncs, que ell i el seu equip governin. Vostès, Casado i Rivera, quan el poble a través de unes eleccions els hi atorgui confiança, ja manaran.

Sincerament, crec que aquests últims anys han estat decebedors, negatius i no gaire profitosos per a la ciutadania. No s’ha avançat i en temes que toquen de prop al ciutadà, no hem anat endavant; sí en canvi enrere, socialment parlant.

No cal baralla política, sí harmonia política i social.

Participacions delslectors

Mésdebats