Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Cadires o país: si no en sou capaços, deixeu pas a d'altres de millors

Quim Torra encabeza la ofrenda floral del Govern al monumento de Rafael Casanova.

Quim Torra encabeza la ofrenda floral del Govern al monumento de Rafael Casanova. / MARTA PÉREZ (EFE)

Els partits independentistes ens estan donant una imatge molt patètica. Barallant-se sempre per obtenir més quotes de poder i asseure's a la poltrona més alta. No s’adonen, o no volen adonar-se, del mal que estan fent.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Aquesta mania de dretes i esquerres. Aquesta obsessió de les esquerres per acaparar-ho tot com si l’independentisme només fos facultat de les esquerres. Aquest ha estat sempre el gran error de les esquerres, com si ells fossin els propietaris i garants de la Llibertat, i amb aquest raonament tan equivocat, així ens va tot això.

La veritat és que a mi això em fa vergonya i molta pena. Mentre l’Estat ens humilia constantment, mentre ells van units contra Catalunya, nosaltres anar-nos discutint.

Per cert, em pregunto per què serveix la Diputació. Potser que comencem a eliminar tantes agències de col·locació. La política és l’art del pacte, però quan has de pactar amb gent que està d’acord amb l’article 155, no has ni de plantejar-t’ho. Jo no vull cap pacte amb ningú dels que ens volen aniquilar, amb gent que està d’acord amb què hi hagi presos polítics i exiliats. No vull el meu país que se sotmeti a les ordres d’un Estat que no ens mereix, que ja és hora de desempallegar-nos-en.

Partits independentistes, de dretes, de centre o d'esquerres, oblideu-vos de les vostres sigles i poseu Catalunya com la vostra prioritat, que per això us vam votar. I si no en sou capaços, deixeu que d'altres de millors ens condueixin a la llibertat.

Participacions delslectors

Mésdebats