Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Aparició... o continuació de l'extrema dreta?

undefined46127938 sevilla   spain   december 03  vox s leader  santiago abasca181205132930

undefined46127938 sevilla spain december 03 vox s leader santiago abasca181205132930 / Europa Press News

Veig i llegeixo atònit com persones de tot arreu se sorprenen de l’arribada de l’extrema dreta a les institucions. Fins i tot els periodistes expressen als seus articles la seva sorpresa. Sóc jo qui està sorprès per aquesta sorpresa de la gent.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

És que no sabem, especialment els periodistes, que Santiago Abascal (líder de VOX) fou regidor del PP a l’ajuntament de Llodio? Que fou diputat del PP al parlament basc i protegit d’Esperanza Aguirre a Madrid?  És que no recordem que Alejo Vidal-Quadras va ser president del PP a Catalunya i diputat seu? És que no veiem quanta gent del PP salta a VOX?

No, l’extrema dreta no acaba d’arribar a les institucions. Hi ha estat sempre. El que passa és que abans estaven allotjats a les institucions amb les sigles del PP i, ara, alguns dels elements ultres hi arriben amb altres sigles.

Per cert, a Ciutadans, que des de fa uns anys se li estan enganxant elements ultres, és normal, sentint el discurs que fan, li ha sortit un seriós competidor amb VOX.

Esperem que entre aquests tres grups (PP, Ciutadans i Vox) no facin un mà a mà per atiar l’odi contra els catalans que opinen diferent que ells. 

Participacions delslectors

Mésdebats