Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Alguna cosa està canviant

Doncs sí, finalment Albert Rivera ha aconseguit el que volia, una   gran representació electoral. Ho ha fet, a base de conquerir el vot   insatisfet d'un PP corrupte, decrèpit i arcaic, que ha perdut   totalment la connexió amb Catalunya, a través d'una Sanchez Camacho   que cada vegada que obre la boca, és per donar-nos lliçons de vida i   recordar-nos quant savis son ells i que tontos som nosaltres. 

Entretots

Publica un article sobre les eleccions municipals

¿Com valores els resultats del 24-M a nivell local i polític? Envia'ns la teva opinió

A primera vista, per una persona independentista (com és el meu   cas), la pujada d'en Rivera podria ser una mala senyal, ja que vol dir   que la dreta no afluixa sinó que canvia de partit. Però en realitat,   és una magnífica noticia! I per què? Doncs perquè vol dir que, fins i   tot, la dreta més acèrrima ha descobert que el PP és un partit que no   pinta res a Catalunya, que ja no pot aportar rès a pràcticament ningú   que visqui al nostre país, i això és degut a que el veuen com un   partit espanyol, és a dir, estranger. I aquí és on radica la bona   noticia. Fins i tot, els sectors més conservadors estan buscant el seu   propi partit dins del nou estat que serà Catalunya.

Participacions delslectors

Mésdebats