Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Un adagi per a la proclamació de la 'República interruptus'

zentauroepp40707047 barcelona 27 10 2017  el govern de carles puigdemont y los d171027220300

zentauroepp40707047 barcelona 27 10 2017 el govern de carles puigdemont y los d171027220300 / JULIO CARBO

"Ara que li han vist el cul diuen que és femella". Aquest adagi tan català es pot aplicar perfectament a tots els fets que s'han produït des de la proclamació de la República interruptus.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Ara, aquests polítics mediocres només fan que lamentar-se, intentant construir un argument victimista i sense cap mena de reflexió. A més, encara amenacen amb no donar suport als pressupostos de l'Estat, o sia, es fan els ofesos. Quina poca visió de país. Parlen de bastir ponts, però això cada dia que passa es fa més insuportable. Encens la ràdio i independència per aquí, dret a decidir per allà. La tele, tres quarts del mateix. Fins quan?

No creuen que aquest poble del qual tant parlen, que els ha donat el manament, ja n'està fins als nassos? És hora d'acceptar la realitat: Espanya és un estat molt fort i amb unes estructures ben definides, amb el suport de la comunitat internacional i tots els seus estaments, i no reconeixerà mai un estat o República Catalana per més que s'hi entestin.

El que va passar l'1-O jo ja ho havia previst. Conec molt bé els espanyols, ja que vaig fer el servei militar, i mai permetran que es trenqui, i, per descomptat, Europa ni hi és ni se l'espera. Mentrestant, la imatge de Catalunya de seny i acolliment, per terra. El fi justifica els mitjans? Pensin el que vulguin, jo ja he emès el meu judici.

Participacions delslectors

Mésdebats