Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"A la majoria de polítics els falta honradesa i als votants, criteri"

zentauroepp50416613 madrid 15 10 2019 economia  concentracion de pensionistas en191015195707

zentauroepp50416613 madrid 15 10 2019 economia concentracion de pensionistas en191015195707 / DAVID CASTRO

Recordo haver llegit "Els polítics són iguals a tot arreu, prometen construir un pont on ni tan sols hi ha un riu". Que els polítics, molt sovint, ens enganyen és una realitat, ells van a la seva i l'únic que realment els importa és aconseguir els millors resultats possibles, per a ells nosaltres som simples números i la millor manera que tenen per aconseguir els seus objectius és vendre'ns tant populisme com els sigui possible. A la majoria d'ells els falta honradesa i a la majoria de nosaltres, simples ciutadans, ens faltaria primer una informació correcta i després una mica més de criteri i sentit comú, ja que si analitzéssim bé tot el que ens prometen ens adonaríem del que és factible poder aconseguir i del que és simplement un brindis al sol.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Els polítics bé per mantenir-se en el poder bé per aconseguir-lo fan el que calgui, fins i tot vendre's la seva pròpia dignitat. A nivell estatal hem vist com el PP va de bracet amb Vox (extrema dreta) i el PSOE amb Podemos (extrema esquerra). Sánchez no volia caldo, doncs dues tasses, ja que ara té a la parella Iglesias-Montero en el govern. I tot per aconseguir el poder i per la satisfacció dels seus egos i interessos particulars.

I com ell són molts els que actuen de la mateixa manera. Que positiu seria si fossin molts més els polítics que seguint l'exemple del senyor Rivera diguessin adéu a la política.

Tenim els polítics que ens mereixem, al cap i a la fi, nosaltres els hem elegit. Res m'agradaria més que equivocar-me però en les properes eleccions continuaran prometent-nos ponts on fins i tot no hi ha rius. I la nostra resposta continuarà essent la mateixa: Amén.

Participacions delslectors

Mésdebats