Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

#30diesAMBbiciBCN: Pedalejar és salut i estalvi

nh 2520

nh 2520 / FERRAN NADEU (FERRAN NADEU)

M'agradaria compartir amb els lectors la meva experiència com a ciclista a Barcelona aprofitant el moviment #30diesAMBbiciBCN proposat per Bicing durant aquest mes d'abril, on es convida a la ciutadania a fer servir la bicicleta durant 21 dies per crear un hàbit de consum. Per a mi és un plaer gaudir dels desplaçaments per la ciutat gràcies als nous carrils bici, senyalitzats degudament i dissenyats per fer més fàcil la convivència entre cotxes, vianants i ciclistes.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Fa un parell d'anys que vaig decidir canviar el metro i l'autobús per la bicicleta pública del Bicing per anar i tornar de la feina, i la veritat és que han sigut tot avantatges. He reduït el meu estrès de bon matí, ja que agafar el metro entre les 7.45 i les 9 del matí implica arribar a la feina de mal humor i amb nàusees de les olors vàries que t'hi trobes. Ara gaudeixo de la tranquil·litat dels carrers de l'Eixample a primera hora, sense aglomeracions, amb les botigues tancades i veig cada matí la Sagrada Família sense turistes. A la tornada de la feina aprofito per desconnectar abans d'arribar a casa, puc observar la Pedrera i recórrer el passeig de Sant Joan.

La meva butxaca també ho ha notat bastant, tot i que el transport públic de Barcelona és dels més econòmics d'Europa, mensualment tenia una despesa d'uns 40 euros, i ara són 47,16 euros a l'any. A més, cal destacar els beneficis per a la salut, ja que fas una mica d'esport, i sobretot crees un hàbit saludable a la vegada que col·labores en reduir la contaminació a la ciutat. Gràcies a l'ajuntament de Barcelona per invertir en aquestes millores i fer de Barcelona una ciutat més sostenible i accessible en bicicleta. Us animeu a sumar-vos al moviment #30diesAMBbiciBCN?

Participacions delslectors

Mésdebats