REFORÇ EDITORIAL D'EL PERIÓDICO

EL PERIÓDICO incorpora l'humor gràfic d'Ortega i Garner

L'humorista publicarà una tira còmica de dilluns a divendres i el caricaturista, el cap de setmana

abertran42708229 combo de los nuevos ilustradores de el periodico juan carlos180329121915

abertran42708229 combo de los nuevos ilustradores de el periodico juan carlos180329121915

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA reforça la seva oferta d’Opinió amb la incorporació en l’apartat d’humor gràfic de les firmes de Juan Carlos Ortega (Barcelona, 1968) i d’Anthony Garner (Hereford, 1968). Ortega publicarà una tira còmica en l’edició impresa del diari de dilluns a divendres, mentre que Garner ocuparà l’espai els dissabtes i diumenges. Les seves tires també es podran disfrutar i compartir a través dels comptes d’EL PERIÓDICO a les xarxes socials i a la pàgina web del diari.

Ortega, que ja publica cada diumenge un article al suplement Més Periódico, és un dels humoristes més prestigiosos del panorama espanyol. Guardonat amb un premi Ondas a la seva trajectòria el 2016, Ortega és un autor polifacètic, amb una àmplia experiència en ràdio (on ha treballat amb grans noms com Júlia Otero i Gemma Nierga) i televisió. És també autor de llibres de divulgació cientítica com El universo para Ulises i Cómo superar las penas de amor con Newton, actualment presenta i dirigeix el programa Las Noches de Ortega a la Cadena SER i col·labora setmanalment amb el programa No es un día cualquiera de Ràdio Nacional d’Espanya. A les tires que publicarà a partir del dilluns 2 d’abril a EL PERIÓDICO, trasllada el seu particular estil per primera vegada al llenguatge de l’humor gràfic.

World Press Cartoon 2017

Notícies relacionades

Anthony Garner té una dilatada experiència com a il·lustrador per a premsa, empreses editorials, publicitat, televisió i teatre a Catalunya, la resta d’Espanya i l’estranger, en mitjans de comunicació social i organitzacions com per exemple The New Statesman, The New York Observer, Greenpeace, El País, El Punt Avui, Ara, TV-3, France 24 TV i La Fura dels Baus, entre altres. Actualment publica a la revista satírica El Jueves una vinyeta setmanal. També ha il·lustrat més de 20 llibres infantils i d’adults. Les seves caricatures i vinyetes han sigut seleccionades per a nombroses exposicions a Espanya i a l’estranger, la més recent en l’edició de l’any passat del World Press Cartoon.

Amb la incorporació com a humoristes d’Ortega i Garner, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA reforça la seva oferta d’il·lustradors gràfics, que ja compta amb les firmes de Leonard Beard i María Titos.