NOVA NORMALITAT

Casa Vicens tornarà a obrir les seves portes el 8 de juliol

La primera casa de Gaudí inaugurarà la temporada amb una promoció especial del 50% de descompte

zentauroepp52361635 19 02 2020 casa vicens  catalu a espa a europa barcelona cul200625172056

zentauroepp52361635 19 02 2020 casa vicens catalu a espa a europa barcelona cul200625172056 / CASA VICENS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dijous Gaudí hauria complert 168 anys i trobaria una Barcelona molt diferent de la que va deixar el 1926 amb molts dels seus edificis tancats per les mesures de distanciament social imposades per la pandèmia de Covid-19. Ara, per estrenar la nova normalitat, algunes de les seves obres reobren les portes.

A la seva primera gran obra que reobrirà aquest pròxim dia 8 de juliol, la Casa Vicens, han treballat aquests mesos en la nova experiència del visitant, mantenint la premissa amb què Gaudí va crear aquesta idíl·lica casa d’estiueig a la Vila de Gràcia. Per això, la campanya de reobertura d’aquest Patrimoni de la Humanitat ret homenatge a aquest oasi creat per Gaudí que s’ha mantingut malgrat obrir com a casa museu i que és tan necessari després d’aquests mesos de confinament.

La paraula «oasi» descrita per la Real Academia Española com a «Treva, descans, refugi en les penalitats o contratemps de la vida» dona nom a aquesta campanya amb què Casa Vicens continua acostant-se al públic més pròxim.

Per a aquesta obertura, Casa Vicens ha incorporat totes les mesures de prevenció i higiene davant la Covid-19 pertinents per garantir la seguretat dels visitants i treballadors en matèria de salut i higiene, entre aquestes, la venda exclusivament ‘online’ o per telèfon, la reducció de l’aforament a un terç, l’establiment d’un recorregut únic, l’ús obligatori de mascareta, la distribució de punts de gel hidroalcohòlic, la col·locació d’alfombra desinfectant, l’increment en els protocols de neteja i desinfecció de tota la casa, la retirada de tot el material imprès, etc. A més, Casa Vicens està treballant en l’obtenció del distintiu ‘Safe Tourism Certified’ que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) com a marca de garantia i certificació d’implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut.

Promoció del 50%

Notícies relacionades

Com a novetat, Casa Vicens ofereix a partir del 8 de juliol i de forma gratuïta en totes les seves entrades una audioguia en tretze idiomes. L’audioguia, desenvolupada juntament amb l’empresa Muzee, és totalment accessible, ja que no requereix la descàrrega de cap aplicació mòbil o dispositiu concret. El visitant accedeix a tots els continguts elaborats entre Casa Vicens i Mediapro Exhibitions des del seu telèfon mòbil amb un sol clic a la seva entrada a Casa Vicens. L’audioguia presenta tant continguts explicatius de tots els punts d’aquest Patrimoni de la Humanitat com mapes per seguir el recorregut únic i a més presenta transcripcions en tots els idiomes per garantir l’accessibilitat de les persones amb dificultats auditives.  

Des del dia 8 de juliol es podrà disfrutar en horari habitual (cada dia de 10.00 a 20.00 h) d’aquesta casa museu, amb una promoció de reobertura del 50% de descompte, que ja està disponible per a les compres realitzades durant els mesos de juny i juliol. Aquest estiu la primera casa de Gaudí ofereix dues modalitats de visites, la visita lliure a Casa Vicens i la visita Summer Vicens que inclou un exclusiu aperitiu de la mà de Hofmann, empresa que gestiona la cafeteria de Casa Vicens. 

Temes:

Antoni Gaudí