On Catalunya

AQUÍ SÍ QUE HI HA PLATJA

Daurats i blaus per a un capvespre sobre la sorra

Per disfrutar d'un dia perfecte fa falta poc: un matí tranquil, so d'onades i saber que s'és únic sota el sol de BCN

04-barceloneta-02

04-barceloneta-02

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz

Les platges de Barcelona han donat una nova vida a la ciutat després de la important reordenació urbanística sorgida en ocasió dels Jocs Olímpics de 1992, i els resultats de la qual són, per si mateixos, dignes d’una visita a la capital catalana. Amb el 92 va arribar el sanejament i la consolidació del litoral, l’aixecament de les línies ferroviàries costaneres, i la construcció de la ronda i el parc del Litoral. Obres que van donar una de nova de cara a Barcelona gràcies al total aprofitament del litoral i la creació i renovació de platges que avui són un dels principals atractius turístics de la ciutat.

Els equipaments i serveis són dels millors del país i tenen l’avantatge de ser accessibles caminant o en transport públic, des del mateix centre de la ciutat. Són una visita imprescindible per a qui no les coneix i una tornada necessària per a qui ja sap dels seus secrets, la seva qualitat i les possibilitats que ofereixen els seus passejos sobre sorra fina.

No és necessari anar-se’n gaire lluny per trobar un lloc còmode on plantar el para-sol en una platja amb vistes i serveis

Notícies relacionades

No és necessari anar-se’n gaire lluny per trobar un lloc còmode on plantar el para-sol en una platja amb vistes i serveis

Des del mar es pot veure, d’un costat, l’skyline d’una de les ciutats més emblemàtiques del planeta i, de l’altra, ocassos daurats que conviden a somiar sobre llocs, gent i ciutats de més enllà del blau que ens envolta. Barcelona pot presumir no només d’equipaments de costa excel·lents, sinó també d’haver sabut relacionar íntimament el seu litoral de llevant, el mar i les seves platges, amb els barris veïns, i integrar-lo a la ciutat com un espai més d’ús públic, de la manera més racional i sostenible possible. Sobre les sorres de Barcelona hi ha espai per a mascotes, vegetació autòctona, àrees de respecte a minories i sol. Tot el sol del Mediterrani.