REGIÓ SANITÀRIA EN FASE 2

El centre comercial de referència de Girona obre amb el 98% de locals

Espai Gironès ha tingut una gran afluència de compradors des de primera hora i s'han respectat les mesures sanitàries obligades, com la mascareta i el límit d'aforament

53546393 60

53546393 60

1
Es llegeix en minuts
Efe

El centre comercial de referència de Girona, Espai Gironèsha obert aquest dimarts, primer dia feiner des de l’entrada de la regió sanitària en la fase 2 de desconfinament, amb un 98% de locals en funcionament, segons informa el gerent d’aquesta superfície, Pau Jordà.

Des de l’obertura, a les 09.30 hores, hi ha hagut una important afluència de compradors i s’han respectat les mesures sanitàries obligades, com l’ús de mascareta o límit d’aforament.

«Estem molt contents per la gran confiança que tenen els nostres clients en nosaltres i per la coordinació que hi ha hagut amb els propietaris dels establiments, ha remarcat Jordà.

El centre, que compta amb uns 800 empleats, ha reforçat la neteja, regula l’ús d’ascensors i ha distribuït dispensadors de gel hidroalcohòlic, alhora que ha establert punts d’entrega de mascaretes i guants.

A més, personal identificat garanteix la seguretat de l’Espai Gironès i resol dubtes a les persones que se’ls dirigeixen per a algun aclariment.

Pla de mesures

La direcció ha elaborat un pla de mesures, que complementa els protocols d’obligat compliment, i s’ha realitzat una enquesta telemàtica per conèixer les necessitats dels clients.

Cada accés disposa d’un espai d’entrada i un altre de sortida, allà s’entreguen mascaretes i guants als qui no en disposen i un sistema de control que ja existia anteriorment regula l’aforament.

Es recomana que s’utilitzin les escales i, en cas d’haver d’utilitzar l’ascensor, que hi viatgi una sola persona o un adult amb dos menors.

Notícies relacionades

Es demana que s’eviti tocar portes o parets, que es faci servir l’hidrogel abans i després de tocar botons i als lavabos l’aforament també és reduït.

Les zones recreatives i de descans estan tancades en aquest centre comercial, que celebra aquest 2020 el seu quinzè aniversari. 

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions