ESTIU SOLIDARI

Responsabilitat social en temps de Covid-19

Més de 6.400 empreses contracten persones en risc d'exclusió a través del programa Incorpora de Fundació La Caixa

incorpora

incorpora / OjiplaticO Imagen Corporativa

1
Es llegeix en minuts

En un any marcat per la crisi del coronavirus, que més de 6.400 empreses hagin contractat persones en risc d’exclusió social té més valor que mai. Ho han fet a través del programa d’inserció sociolaboral de la Fundació La Caixa, que a través d’una xarxa de 406 entitats ofereix a les organitzacions un servei gratuït d’assessorament i acompanyament per facilitar la integració laboral de persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat.

Notícies relacionades

Davant la pandèmia de la Covid-19, aquest programa va redoblar els seus esforços per donar una resposta immediata a les necessitats d’acció social i, en total, s’han facilitat 16.195 contractacions, la major part per a llocs de treball de primera necessitat en el context de l’estat d’alarma decretat del març al juny.

«Les empreses són agents de canvi clau per al progrés social. Des d’Incorpora, cada vegada són més les companyies socialment responsables que fan un pas endavant per brindar oportunitats als que més les necessiten», ha explicat el director general de la Fundació La Caixa, Antonio Vila, referint-se especialment a joves en risc d’exclusió, víctimes de violència de gènere, aturats de llarga durada i exreclusos.