ENRIC GARCÍA PETIT, Gerent de Transportes Junfe

«Som dúctils i hem pogut adaptar-nos a aquesta nova situació»

Lloguen maquinària d'elevació per a obres i segueixen en marxa aquests dies sense executar cap erto

junfebbva

junfebbva

1
Es llegeix en minuts

-Lloguen maquinària d’elevació com grues amb operari i altres per a la construcció i obra civil. ¿Quin valor aporten als seus clients?

-L’única manera de distingir-nos és a través del producte: una màquina moderna, nova, amb què el client senti que som un proveïdor a l’altura de les seves necessitats. A més, a Transportes Junfe la nostra intenció és ser un braç més de l’empresa que ens contracta, de manera que mantenim un contacte continu i un servei els 365 dies l’any a fi de coordinar al màxim les maniobres.

-¿Com ha evolucionat l’empresa des de la seva fundació el 1980?

-Ens hem actualitzat de manera constant. Hem patit diverses crisis, l’última i més nociva va ser la del 2008, en què vam patir una llarga travessia pel desert sense ajuts. Però la vam superar; al cap i a la fi una empresa és com una família, s’ha de dirigir amb sentit comú. Superada aquella crisi vam evolucionar i vam créixer exponencialment, fins a arribar a aquests moments.

-Precisament, ¿com està gestionant la situació actual?

-Amb tranquil·litat, les primeres setmanes tot es va trastocar, però com que som dúctils ens vam adaptar i vam continuar treballant cada dia, amb els equips de protecció adequats. Hem mantingut tots els llocs de treball sense fer cap erto. Hem de seguir perseverant dia a dia, perquè el temps passa inexorablement i de res ens serveix detenir-nos i lamentar-nos.

-¿Han sol·licitat algun tipus d’ajuda per a aquests moments?

-Sí, un préstec ICO a través de BBVA, que ha sigut l’únic banc que ens ha recolzat. Els meus gestors d’oficina treballen a preu fet i m’han resolt cada una de les meves necessitats. I això és molt important per mi, perquè una empresa no està formada per números, sinó per persones.

Notícies relacionades

-¿Quin serà el repte de l’empresa una vegada tot torni a la normalitat?

-Els reptes canvien, les circumstàncies canvien, i actualment el meu repte només és un: seguir endavant i mantenir tots els llocs de treball. Hi hem de posar l’espatlla, continuar dia a dia, i tirar endavant amb la situació econòmica que se’ns acosta per culpa de la crisi del coronavirus. Però cada dia surt el sol.

Temes:

BBVA