ÓSCAR VÉLEZ, director de Transformació a BBVA per a Clients Empresarials

«És essencial que les empreses puguin continuar operant»

BBVA permet als seus clients empresarials seguir amb totes les gestions financeres des de casa

«Qualsevol companyia pot donar-se d'alta online en la nostra entitat ara mateix», afirma Vélez

oscarvelez

oscarvelez

2
Es llegeix en minuts
Víctor Fúser

-¿Quina és la recomanació del BBVA als seus clients empresarials per operar actualment?

-Davant de la limitació de moviments a causa de l’emergència sanitària per coronavirus, és essencial que els clients empresarials puguin continuar amb les seves gestions bancàries habituals des de de casa.

-¿De quina forma poden dur a terme la gestió del seu negoci de forma remota?

-Els clients empresarials del BBVA poden continuar amb la gestió financera del seu negoci, sense sortir de casa i amb els màxims estàndards de seguretat. En aquest sentit, poden donar-se d’alta com a clients i accedir a la banca ‘online’ per consultar els saldos de tots els seus comptes, fins i tot d’altres entitats, i també realitzar transferències des de qualsevol d’aquestes. Això és crucial perquè puguin atendre el pagament als seus proveïdors, les nòmines dels seus empleats o les assegurances socials, entre altres compromisos.

-¿Quines són les solucions digitals que BBVA ofereix a les empreses per continuar amb la seva operatòria bancària habitual?

-A través de la web o l’app de BBVA Net Cash, la banca ‘online’ d’empreses, poden realitzar des d’operacions habituals com consultar els seus productes, realitzar transferències nacionals i internacionals, pagar les nòmines, sol·licitar certificats per realitzar la gestió dels seus rebuts fins a sol·licitar i presentar un aval.

-¿Si l’empresa no és clienta del banc, pot donar-se d’alta ara i comença a operar amb BBVA?

-Una empresa pot començar a treballar amb BBVA, si no ho estava fent, quan vulgui i des d’on vulgui a través de l’alta digital. Aquesta eina permet fer-se client de manera 100% ‘online’. Per a això, les empreses poden utilitzar el seu certificat digital d’administrador únic o solidari, emès per la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, per fer-se clients de BBVA, obrir un compte i operar a l’instant a través de la banca ‘online’.

A més, ara que les empreses necessiten gestionar els seus comptes a BBVA i en altres entitats o realitzar pagaments des de qualsevol dels seus comptes sense sortir de casa, BBVA One View, l’agregador intel·ligent per a empreses, els proporciona la informació que necessiten.

Notícies relacionades

-¿I si l’empresa necessita fer algun tràmit amb el seu gestor?

-A més, dels canals digitals, els nostres clients poden continuar contactant amb el seu gestor de BBVA de forma remota per resoldre qualsevol dubte o si necessiten ajuda. En cas que sigui imprescindible acudir a una sucursal, pot consultar la informació sobre les oficines obertes i horaris a través de la web. M

Temes:

BBVA