'GADGETS'

Els regals més tecnològics per a aquest Nadal

portada-eci

portada-eci

5
Es llegeix en minuts

Cada regal és una il·lusió: primer pensar què regalaràs a cadascun dels teus éssers estimats i, després, veure la cara que posen a l’obrir cada un dels regals. Per això, El Corte Inglés ofereix una selecció d’idees noves per sorprendre qui l’espera i emocionar qui no l’espera.

Per això, hem elaborat una llista de productes nous amb funcions originals i pràctiques que aprofiten la tecnologia per cobrir les nostres necessitats i fer-nos la vida més fàcil i els moments de lleure més divertits i complets. Si cal fer un regal a algú interessat en els productes més innovadors del mercat, aquí tens el ‘gadget’ perfecte.

Maleta de cabina ‘smart’ Emidio Tucci

Es tracta de la primera maleta ‘smart’ d’Emidio Tucci, un producte exclusiu d’El Corte Inglés. Es controla des d’una App per a mòbil, que permet un control més còmode del teu equipatge (obertura i tancament, control de pes des de sensor en nansa superior i control de distància). I és antirobatori, perquè avisa si s’allunya massa. Sens dubte, un regal molt intel·ligent.

Molt resistent a l’aigua

El JBL Xtreme original ha sigut un altaveu ‘bluetooth’ de notable èxit, però ara arriba l’Xtreme 2: millor resistència a l’aigua, més connectivitat i més robust. A més, compta amb la certificació IPX7, és a dir, que es pot submergir en aigua fins a 1 m de profunditat i durant 30 minuts. La piscina, la platja, la pluja... ja no s’haurà d’anar tant amb compte. Els materials i acabats són de primer nivell, de manera que aquest altaveu superarà les aventures més arriscades. Fins i tot té un obridor d’ampolles al penjador, una cosa molt original. Vegeu altres altaveus aquí.

Lleugers, còmodes i plegables

Aquests auriculars són ideals per al dia a dia, i més si viatges freqüentment, ja que són molt lleugers, còmodes, compactes i plegables en pla. A més, reprodueixen el potent so Pure Bass de JBL que ha sigut provat en espais de gran capacitat. Els controls de música i trucada, així com el micròfon, estan situats de manera molt lògica a la copa de l’auricular, fet que facilitant el seu ús. I ja que la música ens acompanya a tot arreu, gaudeix de fins a 11 hores de reproducció ininterrompuda de so amb una sola càrrega. Pots consultar més auriculars aquí.

Més que una pantalla

La teva‘smart TV’, encara més intel·ligent. Disfruta de les teves experiències favorites amb el teu ‘smartphone’ i la teva tauleta en una enorme i elegant pantalla Bravia. Accedeix a tot l’entreteniment que puguis somiar només dient-ho, ja que el seu control de veu permet disfrutar des de pel·lícules i sèries de televisió fins a aplicacions o emissions a l’instant. Disposa, també, de connectivitat Bluetooth, per disfrutar fàcilment de l’entreteniment sense cables. La seva tecnologia 4K HDR Processor X1 et permetrà gaudir dels continguts amb més naturalitat i realisme. El seu fi marc d’alumini dotarà el saló d’un disseny estilitzat i atractiu. Vegeu altres televisions d’alta gamma aquí.

Control intel·ligent de la teva llar

Obtén ajuda personalitzada amb la teva agenda, recordatoris, trucades, coneix les notícies d’última hora, i utilitza la teva veu per reproduir música, escoltar audiollibres o veure programes, pel·lícules i més. A més, Google Home t’informa del temps, del trànsit i les notícies. La seva fàcil instal·lació i ús farà que pugueu utilitzar-lo tots els membres de la família, cosa que ha convertit aquest altaveu intel·ligent en tota una tendència. Vegeu més altaveus intel·ligents aquí.

No només esport

Esport sota control i amb la teva pròpia música. Per als esportistes que es prenen seriosament les seves sessions d’entrenament, Garmin és el rellotge ideal, ja que compta amb una opció en què podrem emmagatzemar fins a 500 cançons per escoltar música mentre fem esport. És compatible amb Garmin PayTM Ready, el sistema de pagament Contactless de Garmin, així que ja pots deixar el teu ‘smartphone’ i la teva cartera a casa. Vegeu més ‘smartwatches’ aquí.

Una bona càmera per viatjar

La Canon PowerShot G7X Mark II es modernitza en les línies. El primer que crida l’atenció a l’engegar la càmera és la rapidesa de resposta. El sensor CMOS d’1 polzada entrega 20 megapíxels, de manera que s’ha millorat la qualitat d’imatge sense sacrificar la mida dels fotodíodes per aconseguir més resolució. Som davant d’un model compacte d’alta qualitat que permet el control absolut de la presa a l’usuari en la seva manera manual, amb controls absolutament personalitzables, una interfície molt intuïtiva. El port wifi i el punt de contacte NFC són dues de les opcions per aparellar la càmera amb un ‘smartphone’ de manera instantània. Vegeu més càmeres aquí.

Adeu a l’ordinador  

La tauleta iPad PRO 11 farà que t’oblidis del teu portàtil, perquè porta la facilitat d’ús i la productivitat a cotes mai vistes abans en una tauleta. Face ID aterra en un iPad per primera vegada, reduint els marcs laterals fins a la seva mínima expressió perquè tot sigui pantalla. El seu xip A12X Bionic és més potent que la majoria de portàtils a la venda, perquè totes les teves tasques es facin en un tres i no res. I amb el teclat i Apple Pencil la teva creativitat pujarà diversos esglaons a qualsevol lloc on decideixis treballar. Veu més tauletes aquí.

La frontissa, el cor d’aquest convertible

El Lenovo Yoga 920 té una frontissa molt enginyosa que li permet plegar-se completament sobre si mateix. No només és robusta, sinó que també contribueix a la correcta evacuació de l’aire calent de l’interior de l’equip. D’aquesta manera, el portàtil es converteix en tauleta gràcies a la seva pantalla tàctil. Amb autonomia per treballar tot el dia fora de casa, aquest dispositiu també es converteix en un company d’entreteniment formidable per relaxar-se i entretenir-se. D’això s’encarrega la seva pantalla de resolució 4K d’Ultra High Definition, on pel·lícules i sèries llueixen com mai. Vegeu més ordinadors aquí.

Vola alt

Vola alt i viu-lo en primera persona. El Mavic 2 Pro de DJi és un dron tremendament divertit de pilotar. Incorpora una càmera Hasselblad de 20 megapíxels per a unes fotos increïbles. I, el que és més important, et permetrà gravar vídeo en qualitat 4K. Incorpora sensors a la part superior, inferior i laterals perquè sigui molt més difícil xocar amb un obstacle. En resum, la seva capacitat de vol, fotos i vídeo a alta qualitat portarà els projectes audiovisuals a un altre nivell. Vegeu més drons aquí.

Sobre rodes

Notícies relacionades

Amb un pes total d’11,3 kg, el patinet Segway pot ser transportat a qualsevol lloc amb una sola mà, per la qual cosa és el company de viatge ideal. L’amortiment de la roda de davant i els pneumàtics de gran diàmetre proporcionen un alt nivell de comoditat al conductor, i el fre mecànic i bloqueig elèctric asseguren una distància de frenada segura. N’hi ha prou amb empènyer i sense esforç. Vegeu més patinets aquí.

Si encara tens dubtes, o ja ho tens clar i vols veure moltes més idees de regal, punxa aquí i descobreix el catàleg de regals d’El Corte Inglés i inspira’t. A més, trobaràs interessants continguts extra.