Les millors ofertes per a aquest estiu

Set gangues tecnològiques per poc temps

El Corte Inglés llança una campanya de descomptes exprés de només tres dies de durada

bodegon eci 2

bodegon eci 2

3
Es llegeix en minuts

Aquesta acció exprés que posa en marxa El Corte Inglés tindrà el tret de sortida el pròxim dia 13 i finalitzarà el dia 15 de juliol, i durant aquestes jornades es posaran a la venda les millors gangues per a aquest estiu.

¡No les deixis escapar! ¡Volen! T’ajudem amb aquesta selecció que hem fet per a tu.

A més, s’han d’afegir alguns beneficis importants en aquesta acció, com per exemplel’enviament gratis a domicili per compres realitzades des de la seva web i la possibilitat de finançar les compres en electrònica veure condicions aquí 

Ganga número 1

Aspirador intel·ligent Roomba

Arribar a casa i trobar-se-la bruta ha passat a la història. Ara es pot deixar treballant, mentre som fora, un petit robot de neteja (Roomba 606) que El Corte Inglés posa a un preu més que temptador: 191 euros. Recordem que el seu preu habitual és de 250 euros.

Ja queda poc temps, aprofita l’oferta aquí

Ganga número 2

Càmera Go Pro Hero

¿Hi havies somiat, però te n’espantava el preu? Ara és el moment, ja que la pots aconseguir per 179 euros a El Corte Inglés.

És petita, gravarà en alta definició els moments imperdibles de les teves pròximes vacances o aventures familiars. Va molt més enllà d’on va el teu mòbil, ja que és resistent a l’aigua (es pot submergir 10 metres) i la pols.

Mira’n totes les possibilitats i demana-la aquí  

Ganga número 3

Rellotge intel·ligent amb pulsòmetre de Polar

El gran avantatge d’un rellotge intel·ligent és que proporciona a l’amant de l’activitat física un solució d’alta precisió per controlar els seus exercicis, establir reptes personals i disposard’informació en temps real de com evoluciona l’entrenament. Gràcies al seu GPS permet establir rutes a l’aire lliure amb la seguretat de saber sempre on som.  Habitualment aquest equip s’acosta en el mercat als 200 euros, però ara El Corte Inglés ens el deixa a 99,99 euros.  

Mira’n totes les funcionalitats i compra'l aquí 

Ganga número 4

Càmera foto de Sony

La càmera Evil Sony Alpha 5100 amb objectiu 16-50 mm és petita, però això no impedeix que la qualitat de les preses de foto i vídeo sigui excel·lent. És una bona companya de viatge, perquè no pesa i s’activa ràpidament, la qual cosa ens permetrà immortalitzar els millors moments imprevistos.  Té un bon disseny i és resistent per a la vida dura. Per un temps molt limitat, El Corte Inglés la posa a 399 euros.

No hi ha gaires aparells. Compra-la aquí

Ganga número 5

Disc dur de 5 terabites Seagate

La capacitat dels dispositius personals (càmeres, mòbils o tauletes) és limitat. A més, s’ha de tenir la precaució de fer còpies de seguretat de les fotos i vídeos personals per poder conservar els millors moments de les nostres aventures familiars. Els discos durs no solen ser econòmics i menys els de gran capacitat com aquest Seagate de 5 terabites  (5.000 gigues), una barbaritat!!!!!! Està ara en oferta per 119,99 euros.

Compra'l aquí

Ganga número 6

Braçalet d’activitat de Polar

Els braçalets d’activitat són senzills de manejar i ofereixen importants beneficis de cara al registre de l’activitat diària en forma de calories o passos i el nivell d’exercici, a més de guiar-te per assolir l’objectiu diari per mantenir-te en forma.  Perquè no n’hi ha prou amb esforçar-se, és una bona solució fer-ho d’una manera guiada i intel·ligent. La tecnologia t’ajuda i El Corte Inglés t’ho posa fàcil amb Polar Loop per 49,99 euros.

Coneix-la i compra-la aquí

Ganga número 7

Ordinador portàtil multiusos d’Asus

%scoreboardHtml%

Arbitro: ,.

Tarjetas:

%

Campo: ()

Bé, potser hi ha deures aquestes vacances, o potser la feina requereix alguna atenció extra o, senzillament, a la casa hi ha aficionats al videojoc que s’han guanyat algunes hores d’esbarjo. Per a tot això està en una superoferta el portàtil Asus Vivovox a un preu de 466,65 euros. Tota una ganga si tenim en compte les seves immillorables prestacions quant a capacitat d’emmagatzemament, processador i memòria RAM.

Totes les característiques i compra aquí

Altres ofertes

Per als que se’n volen anar tranquils de vacances amb tot ben assegurat, mira les idees i propostes que ha elaborat el departament d’assegurances i agència de viatges d’El Corte Inglés.

Veure assegurances

Notícies relacionades

Veure agència de viatges

Aprofita molt més, coneix totes les ofertes que El Corte Inglés ha preparat per a tu perquè és vist i no vist, punxa aquí