DESPRÉS DE LA SELECTIVITAT

Notes de tall 2018 de la universitat pública de Madrid

Consulta aquí les notes de tall de tots els graus de les universitats públiques de la Comunitat de Madrid

Estudiants a punt de començar l’examen de selectivitat, dilluns passat, en una aula de la Facultat d’Odontologia de la Universitat Complutense de Madrid.

Estudiants a punt de començar l’examen de selectivitat, dilluns passat, en una aula de la Facultat d’Odontologia de la Universitat Complutense de Madrid. / EFE / SERGIO BARRENECHEA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les notes de tall d’accés a la universitat del 2018 a la Comunitat de Madrid s’han fet públiques aquest divendres 13 de juliol. EL PERIÓDICO ha recopilat totes les qualificacions mínimes d’entrada per a les sis universitats públiques madrilenyes (Complutense, Autònoma, Politècnica, Alcalá, Carles III i Rei Joan Carles) en diversos documents. Aquí els pots consultar:

Notes de tall de les universitats madrilenyes per al curs 2018-2019

Notes de tall de la Universitat Complutense de Madrid

Notes de tall de la Universitat Autònoma de Madrid

Notes de tall de la Universitat Politècnica de Madrid

Notes de tall de la Universitat d’Alcalá

Notes de tall de la Universitat Carles III

Notes de tall de la Universitat Rei Joan Carles

Las notes de tall d’aquest any surten després que més de 2.098 alumnes s’examinessin en la convocatòria de juliol de l’Avaluació d’Accés a la Universitat (EvAU), que substitueix als antics exàmens de setembre per a aquells que no havien aprovat al juny o que volien millorar la seva nota.

Aquests alumnes van conèixer el dijous 12 de juliol les seves notes finals, tot i que disposen d’uns dies més (fins al 17 de juliol) per sol·licitar una revisió. La reserva de places per estudiar a la universitat a Madrid s’obre el 20 de juliol i acabarà el 27.

Més demanda i notes més altes

Elscinc estudis de grau més demandats en primera opció al districte únic de Madrid han sigut en primer lloc el de Medicina a la Universitat Complutense (2.368 sol·licituds), seguit de Medicina a la Universitat Autònoma (UAM), amb 1.597 sol·licituds; Psicologia a la Universitat Complutense (955 sol·licituds), en quart lloc es troba el d’Infermeria de la Universitat Complutense (930 sol·licituds) i en cinquè lloc, el d’Enginyeria Aeroespacial de la Universitat Politècnica (UPM), amb 903 sol·licituds.

Las titulacions de grau més demandades en qualsevol opció (demanda global) al districte únic madrileny tornen a ser les titulacions de Medicina UCM amb 5.456, UAM 4.746; UAH 4.536 i URJC 4.278; seguida de Psicologia a la UCM (4.226). 

Notícies relacionades

Las places totals assignades han sigut 46.770 sobre un nombre de 62.709 estudiants preinscrits. Hi ha una disminució de la demanda a Madrid de 730 sol·licitants en relació amb el curs anterior.

Els tres estudis de grau amb les notes de tall més altes en el curs 2018-2019 a la Complutense són Matemàtiques-Física, amb 13,773; Enginyeria Informàtica-Matemàtiques, amb 13.211, i Medicina, amb 12.966.