Una mestra nord-americana demana material escolar per als alumnes necessitats en comptes de flors en el seu funeral

Tammy Waddell va morir de càncer el mes passat i les imatges del seu funeral han fet la volta al món

captura

captura

1
Es llegeix en minuts

Tammy Waddell va morir de càncer el mes passat i les imatges del seu funeral han fet la volta al món. "Una mestra fins al final", la descrivia el seu cosí a Twitter, i és que Waddell va voler que, en comptes de flors, els assistents al seu funeral portessin motxilles amb material escolar per als alumnes necessitats. 

Notícies relacionades

L’educadora de Forsyth County, Geòrgia, havia demanat abans de morir als seus familiars i amics que quan morís en lloc de gastar-se els diners en les típiques corones de flors, ho fessin a comprar material per als alumnes necessitats. Tal com ella desitjava, les motxilles es van alinear en el seu funeral i van crear un imatge a peculiar.

Cent mestres que havien treballat amb Waddell al llarg dels anys van fer realitat la seva petició, i poc després que la foto fos compartida a les xarxes socials, persones d’altres llocs del món van voler contribuir a satisfer el seu últim desig. Fins i tot van aconseguir que una organització educativa del Regne Unit decidís ajudar la causa enviant encara més motxilles a través del comtat de Forsyth.

Temes:

Estats Units