ACTIVITATS PER A JOVES

EL PERIÓDICO i Fundesplai organitzen campus d'estiu per a youtubers

L'activitat, per a nois de 14 a 17 anys, combina voluntariat i xarxes socials

Els campaments, d'una setmana de durada, tenen un preu de només 210 euros

youtubers-nature-camp cr

youtubers-nature-camp cr

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Fundesplai i EL PERIÓDICO presenten la primera edició del Youtubers Nature Camp. Es tracta d'uns campaments d'estiu especialment pensats per a joves de 14 a 17 anys on es podrà combinar la participació en un projecte de millora de l'entorn natural amb activitats d'oci aventura i un taller de creació de vídeos per a les xarxes socials.

Els joves es convertiran en autèntics youtubers que explicaran a tothom, a través de vídeos a les xarxes, les accions de voluntariat ambiental que facin, sensibilitzant així sobre la necessitat de preservar la naturalesa.

Aquesta primera edició del Youtubers Nature Camp presenta dos torns: del 25 de juny a l'1 de juliol a Sant Feliu de Buixalleu (la Selva, zona del Montseny), i del 2 al 8 de juliol a Montesquiu (Osona). El preu de l'activitat, que té una durada de set dies, de diumenge a dissabte, és de només 210 euros.

Ja queden poques places per poder participar en la segona edició de les colònies d'estiu que organitzen EL PERIÓDICO i Fundesplai per a nens i nenes d'entre 7 i 14 anys. Amb una durada de set dies, inclouen esports, activitats aquàtiques, d'aventura i d'oci. A més, els nois i noies també faran de reporters i tornaran a casa amb un exemplar d'EL PERIÓDICO sobre les seves colònies. El preu de les colònies és de 350 €. ¡Però amb el codi promocional FUNDESPLAI queda en 298 €!

Entre les activitats de voluntariat ambiental, els joves podran participar en la recuperació de prats i zones obertes; bioconstrucció per evitar l'erosió de talussos i marges, construcció i col·locació de caixes niu per a aus protegides o millora d'unes basses per a la conservació d'amfibis. Així mateix, faran un taller de tècniques de gravació i edició en vídeo, per documentar les accions que facin i compartir-les a través de les xarxes socials, amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la importància de preservar el medi ambient.

Notícies relacionades

A més, els joves disfrutaran de carreres d'orientació excursions per l'espai d’interès natural del parc del castell de Montesquiu o pel parc natural del Montseny; piscina, tir amb arc, 'slackline', gimcanes o diversos jocs d'oci. 

Les activitats estan coordinades per monitors de Fundesplai amb experiència acreditada. Els terrenys d'acampada on es faran les activitats compten amb piscina i estan ubicats en emplaçaments privilegiats. Per ampliar informació o tramitar les reserves es pot accedir a la web estiudecolonies.elperiodico.cat o trucar al 93 474 46 78.