CONFERÈNCIA SECTORIAL D'EDUCACIÓ

Méndez de Vigo endarrereix l'aprovació del decret de revàlides de la LOMCE d'ESO i Batxillerat

El ministre d'Educació accepta la proposta de les comunitats autònomes de separar en dos decrets les avaluacions externes de Primària, per un costat, i d'ESO i Batxillerat, per l'altre

El ministre d’Educació Méndez de Vigo saluda la consellera Rigau, aquest dijous, en la Conferència Sectorial d’Educació.

El ministre d’Educació Méndez de Vigo saluda la consellera Rigau, aquest dijous, en la Conferència Sectorial d’Educació. / AGUSTÍN CATALÁN

1
Es llegeix en minuts

El ministre d'Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, ha acceptat aquest dijous la proposta de les comunitats autònomes de separar en dos decrets les avaluacions externes de Primària, per un costat, i d'ESO i Batxillerat, per l'altre, amb l'objectiu de debatre amb més temps les de Secundària, ja que, segons el calendari de la LOMCE, aquestes proves no es faran fins al curs 2017-2018.

Notícies relacionades

Així ho ha explicat en declaracions als mitjans el conseller d'Educació de la RiojaAbel Bayo Martínez, al sortir de la Conferència Sectorial d'Educació, que se celebra aquest dijous a Madrid, i que presideix per primera vegada Méndez de Vigo.

"En lloc d'un decret en seran dos per deixar per més endavant [les avaluacions] d'ESO i Batxillerat", ha explicat el conseller riojà.