Regulació

Barcelona Global aplaudeix la llei de ‘start-ups’

La presidenta, Maite Barrera, destaca que la norma permetrà l’atracció i retenció de talent

Barcelona Global aplaudeix la llei de ‘start-ups’

EPC

1
Es llegeix en minuts

Maite Barrera, presidenta de Barcelona Global, s’ha felicitat per l’aprovació definitiva de la llei de ‘start-ups’ que, segons el seu parer, «ens permetrà ser més competitius respecte a altres ciutats del món en l’atracció i retenció de talent». I ha recordat que la norma, en l’elaboració de la qual aquesta associació va participar molt activament, no només proporciona avantatges als empleats, que se’n podran beneficiar dels avantatges fiscals, sinó també als professionals independents, els inversors i emprenedors i els seus familiars». Així mateix els estudiants internacionals es veuran avalats per aquesta llei ja que, després de la graduació, disposaran de dos anys de permís de treball, ha afegit.

Notícies relacionades

Barrera ha recordat que Barcelona és la tercera ciutat favorita a Europa per crear una ‘start-up’ i una de les més desitjades per treballar pel talent digital. Aquesta llei, sens dubte, «impulsarà encara més la competitivitat de l’ecosistema emprenedor de Barcelona i facilitarà l’atracció i el retorn de talent».

La presidenta de Barcelona Global ha agraït la col·laboració, durant cinc anys, de 38 advocats de 14 despatxos socis de Barcelona Global, que han col·laborat perquè la llei tirés endavant, i de més de 2.500 representants de professionals internacionals que viuen a Barcelona, representants d’empreses, emprenedors i socis.