Aerolínies

British Airways retalla més de 10.000 vols entre l’octubre i el març

L’aerolínia es veu desbordada per l’increment de la demanda de passatges després de la pandèmia

British Airways retalla més de 10.000 vols entre l’octubre i el març

REUTERS / John Sibley

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’aerolínia britànica British Airwyas (BA) ha anunciat aquest dilluns que retallarà més de 10.000 vols previstos entre l’octubre i el març, davant els persistents problemes en el sector de l’aviació per fer front a l’increment de la demanda després de la pandèmia de coronavirus.

BA reduirà així mateix més de 600 vols programats abans que acabi l’octubre, després que l’aeroport londinenc de Heathrow, la seva principal base operativa, hagi anunciat aquest mes que allargarà els seus límits de passatgers sis setmanes més del previst.

L’aerolínia ha indicat en un comunicat que la majoria de cancel·lacions es produiran en rutes en les quals hi ha altres serveis programats en la mateixa jornada i que el pla permetrà «protegir destinacions vacacionals clau» en les setmanes d’aturades escolars al Regne Unit.

L’impacte per als seus clients serà «mínim», va assegurar la companyia, ja que aquells que ja han reservat bitllets per a l’hivern «reben un avís de qualsevol canvi amb mesos d’antelació».

Notícies relacionades

«Oferirem als afectats per qualsevol d’aquests canvis un vol alternatiu amb British Airways, una altra aerolínia, o l’opció de tornar-los els diners», va afegir BA.

Des del juliol, Heathrow limita a 100.000 els passatgers que poden volar cada dia des de les seves instal·lacions, una mesura que, segons els seus responsables, ha permès millorar la puntualitat dels vols i reduir les cancel·lacions d’última hora.

Temes:

Aerolínies