Nomenament

Iberdrola fitxa l’excap de premsa de Bono com a director de comunicació

José Luis Fernández Peña va ser també director de campanya de Pedro Sánchez, però la seva relació es limita a la primera etapa del president del Govern com a líder del PSOE

Sede de Iberdrola en Madrid

Sede de Iberdrola en Madrid / AFP / ANDRES KUDOCKI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Iberdrola ha fitxat José Luis Fernández Peña com a director de comunicació de l’elèctrica després de la sortida de Ricardo Hernández, que ha exercit com a director de comunicació de l’elèctrica durant menys de sis mesos, segons han confirmat fonts de l’empresa. Fernández Peña és un històric de la comunicació política que va exercir la seva carrera al costat de l’expresident de Castella-la Manxa i ministre de Defensa José Bono durant les dues etapes.

Notícies relacionades

Conegut com a ‘Chunda’, Fernández Peña va arribar a treballar fins i tot al costat de Pedro Sánchez, però la seva relació es limita a la primera etapa de l’actual president del Govern com a líder del PSOE, abans de les primàries de l’any 2014 que van portar Sánchez a ser el nou secretari general del partit al guanyar Eduardo Madina i José Antonio Pérez Tapias.

El nou director de l’elèctrica arriba després de sis anys com a cap de comunicació de la radiotelevisió pública de Castella-la Manxa (CMMedia) i ho fa de la mà d’Antonio Miguel Carmona, que ha fitxat recentment per Iberdrola España com a vicepresident després del seu pas per la política lligada també al PSOE. Fernández Peña va ser, a més, dircom de Carmona durant les municipals de 2015.

Temes:

Iberdrola