Automoció

La ministra d’indústria i el president de Seat es reuneixen a Barcelona

  • Wayne Griffths ha insitido a Reyes Maroto que el Govern espanyol ha d’augmentar el seu esforç per millorar la infraestructura de recàrrega si es vol potenciar el vehicle elèctric.

La ministra d’indústria i el president de Seat es reuneixen a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i el president de Seat, Wayne Griffiths, s’han reunit avui a Casa Seat per reforçar la col·laboració entre el Govern central i la companyia amb l’objectiu d’avançar cap al desenvolupament a Espanya d’un ecosistema per electrificar la indústria espanyola de l’automòbil.

A la reunió, s’han abordat qüestions d’interès comú, com l’evolució de la producció i del mercat de l’automòbil durant el primer semestre (que cau més del 35% respecte al 2019, l’últim any ‘normal’), i els avenços d’Espanya cap a l’electrificació, amb l’objectiu de mantenir la posició com a segon productor d’automòbils a Europa.  

Notícies relacionades

Griffiths ha traslladat a la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme el recolzament de la companyia als plans del Govern central per transformar Espanya en un ‘hub’ de mobilitat elèctrica a Europa i arribar a una mobilitat zero emissions que cobreixi tota la cadena de valor.

El president de Seat també ha reiterat a la ministra que Espanya ha de reforçar les ajudes per impulsar les vendes de vehicles electrificats i la infraestructura de recàrrega, com a pas previ cap a l’electrificació, i ha fixat com a objectiu que Espanya arribi aquest any al 10% de matriculacions de vehicles electrificats i als prop de 30.000 punts de recàrrega. 

Temes:

Seat