Sector immobiliari

El fons alemany KGAL compra la Torre Esteve de Barcelona

L’edifici, amb 19.423 metres quadrats per llogar era propietat d’Iberdrola i està ocupat pels Laboratoris Esteve i l’Escola de Registradors

El fons alemany KGAL compra la Torre Esteve de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

El fons alemany KGAL Investment Management s’ha fet amb la propietat de la Torre Esteve a Barcelona. L’edifici, fins ara propietat d’Iberdrola Inmobiliaria, té una superfície bruta per llogar de 19.423 metres quadrats, distribuïts en 13 plantes d’oficines i una planta de locals comercials. Actualment l’actiu està principalment ocupat pels Laboratoris Esteve i el Col·legi de Registradors de la Propietat i Mercantils d’Espanya. Torre Esteve forma part de BcnFira District, el complex d’oficines més gran en desenvolupament actualment a la Ciutat Comtal. BcnFira District està integrat per quatre edificis de nova construcció que sumen més de 90.000 metres quadrats.

Notícies relacionades

L’operació ha sigut intermediada per Colliers, líder global en serveis d’assessorament i gestió d’inversions immobiliàries. Aquesta adquisició és una mostra més del dinamisme que està guanyant el mercat d’oficines a Barcelona, després d’un any de pandèmia. Germán Fernández, Managing Director de l’oficina de Barcelona a Colliers opina que KGAL «ha sabut aprofitar les oportunitats que ofereix el mercat d’oficines de Barcelona i, en concret, Barcelona Fira District. En aquest sentit, la inversió en el segment d’oficines, durant aquest primer semestre del 2021, supera ja la xifra de 600 milions d’euros, molt per sobre dels 290 milions que es van invertir en el mateix període del 2020. Això demostra la capacitat de Barcelona per atraure capital institucional i el potencial que veuen els inversors en comparació amb altres ciutats europees».

L’inversor, KGAL, compta amb una cartera d’actius sota gestió superior a 11.000 milions d’euros i actius sota administració de més de 4.000 milions d’euros. KGAL té presència al sector immobiliari i també en d’altres, com l’energia o l’aviació. Amb aquesta operació KGAL formalitza la seva primera transacció al mercat immobiliari espanyol.