Contra l’atur juvenil

Sánchez avança 600 milions d’euros en tres anys per subvencionar contractes per a joves

  • «La generació de la democràcia ens demana una oportunitat i el Govern l’hi donarà», promet el líder de l’Executiu al congrés de la UGT

Sánchez avança 600 milions d’euros en tres anys per subvencionar contractes per a joves
1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha avançat una inversió de 600 milions d’euros per subvencionar contractes de formació per a persones de menys de 30 anys. Així ho ha anunciat davant els afiliats de la UGT al Congrés que celebra la central aquests dies a València. Aquests 600 milions d’euros formen part del pla de xoc contra l’atur juvenil que serà finançat a través dels fons ja repartits pel Ministeri de Treball a les comunitats autònomes a finals d’abril. «La generació de la democràcia ens demana una oportunitat i el Govern l’hi donarà», ha promès Sánchez aquest dimecres des de València.

El líder de l’Executiu ha avançat el detall de part dels 1.800 milions d’euros que desplegarà, a través del Ministeri de Treball i les autonomies, durant els pròxims tres anys. Als 600 milions d’euros per donar diners a les empreses perquè contractin a menors de 30 anys se sumen 765 milions d’euros més per millorar la inserció laboral i polítiques d’ocupació directa. I a aquests se n’afegiran 452 més per donar formació en competències digitals a 997.000 joves, segons detallen fonts del Ministeri de Treball.

Temes:

Ocupació Joves