Alta velocitat a baix cost

Tren Ouigo: Com es poden comprar bitllets, horaris i preus

La versió ‘low cost’ del competidor de Renfe (AVLO) parteix amb un preu de 9 euros a partir del maig i suplements per reserva de seient o serveis

Preveu un total de 10 sortides diàries entre Madrid i Barcelona, en un viatge que durarà dues hores i mitja i amb parades a Saragossa i Tarragona

Tren Ouigo: Com es poden comprar bitllets, horaris i preus
1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Els trens deOuigolacompetència de l’AVE de Renfe i de la versió de baix cost (AVLO), ha començat a vendre els bitllets a 9 euros del tren d’alta velocitat ‘low cost’i perviatjar entre Barcelona i Madriddes del 10 de maig i fins a l’11 de desembre del 2021. L’inici dels viatges inicialment estava previst per al 15 de març, però ha hagut de ser posposat com a conseqüència de la pandèmia.

Els bitllets poden comprar-se en la webwww.ouigo.com/esi en l’‘app’ de Ouigo.

El servei de Ouigo comptarà amb un total de 10 sortides diàries, que uniran Madrid i Barcelona en 2 hores i 30 minuts. La línia inclourà parades a Saragossa i Tarragona. Pròximament, l’operadora ferroviària també vol arribar a ciutats com València, Alacant, Còrdova, Sevilla i Màlaga.

Els trens de Ouigo inclouen la novetat de ser de dos pisos, cosa que permet acomodar fins i tot a 509 passatgers. Cada unitat disposa també de bar cafeteria.

La tarifa base és de nou euros i inclou equipatge de mà i equipatge de cabina, així com l’opció de canviar el titular del bitllet fins al dia previ al viatge.

Opcions

Notícies relacionades

Per nou euros més per passatger, la companyia posa a disposició un ‘pack’ que inclou elecció de seient, la possibilitat de reservar un seient XL, una peça d’equipatge addicional i connexió al sistema d’entreteniment a bord, amb pel·lícules, sèries, animacions, podcasts, revistes i jocs.

També és possible portar equipatge addicional per cinc euros, introduir el bitllet flexible per set (amb canvis il·limitats fins a 30 minuts abans de la sortida del tren) i portar mascota per 10 euros. Els nens menors de 3 anys podran viatjar gratis i els que tinguin entre 4 i 13 anys podran fer-ho per una tarifa única de 5 euros.

Temes:

Trens AVE