Infraestructures

El Govern destina 23,7 milions per conservar els trams de la C-32, C-33 i C-31 fins al 2025

També aprova 13,4 milions per mantenir la senyalització horitzontal a la xarxa viària

1
Es llegeix en minuts

El Govern ha aprovat aquest dimarts en el Consell Executiu destinar 23,7 milions per conservar fins al 2025 els trams de les autopistes C-32 nord, C-33 i C-31, que deixaran de ser de peatge a partir del 31 d’agost del 2021. Aquesta despesa servirà per impulsar el nou contracte de conservació integral aprovat aquest mateix dimarts, d’abast plurianual, que es destinarà al manteniment ordinari dels elements funcionals d’aquestes vies, segons ha informat en un comunicat.

Notícies relacionades

El nou contracte inclou les operacions ordinàries de manteniment d’elements com la senyalització vertical i horitzontal, les barreres de seguretat, la il·luminació o l’abalisament de les vies. El 31 d’agost del 2021 finalitza el contracte amb la societat concessionària Invicat, que gestiona i explota aquestes autopistes de la Generalitat i, una vegada passi aquesta data, l’Executiu català assumirà el seu càrrec.

El Govern també ha aprovat aquest dimarts en el Consell Executiu una inversió de 13,4 milions per al manteniment de la senyalització horitzontal a la xarxa viària fins al 2025, segons ha informat en un comunicat. En total, aquest contracte arribarà a més de 5.000 quilòmetres de les carreteres gestionades per la Generalitat i adscrites als serveis territorials de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre (Tarragona). Aquests treballs tenen per objectiu garantir l’estat «adequat» de les marques viàries i, així, afavorir la seguretat en la conducció.