GameStop es desploma a la borsa fins a gairebé un 60%

Les accions de la cadena de videojocs han perdut la cotització aconseguida en l’última setmana, quan va arribar a màxims històrics de gairebé 290 euros

GameStop es desploma a la borsa fins a gairebé un 60%
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Wall Street ha obert aquest dimarts amb pujades sòlides i el Dow Jones d’Industrials, el seu principal indicador, ha guanyat un 1,16%, mentre perdia força el frenesí viscut en els últims dies entorn de valors com GameStop.

Després d’haver tancat dilluns amb avanços, el mercat continuava en verd mentre semblava apagar-se poc a poc el fenomen GameStop, que la setmana anterior va disparar la volatilitat amb milers de petits inversors coordinats a través d’internet que van posar en perill alguns fons d’inversió importants.

Notícies relacionades

GameStop, el valor més representatiu d’aquesta petita revolució dels inversors aficionats, perdia aquest dimarts al voltant d’un 40% després d’haver-se deixat un 30% dilluns, quan la setmana prèvia va disparar-se un 400%. I ha arribat a caure gairebé un 60% en els primers moviments de la sessió. Així mateix, cotitza en els 92 dòlars (poc més de 76 euros) per acció, és a dir, ha perdut les pujades de l’última setmana, quan va arribar a cotitzar en màxims històrics en els 347 dòlars (gairebé 290 euros).

També baixaven altres valors populars entre aquests inversors, com ara la cadena de cines AMC i els contractes de futurs de plata.

Temes:

Borsa